Ayşe Nur Candan Bursa
Ayşe Nur Candan Bursa | Projede Kullanılan Ürün : Tekli Okul Sırası | Kullanılan Adet(ler) : 20 | Proje Teslim Süresi : 10 Gün
Proje Detayları Kaç Kişilik : 20 Kişilik
Proje Tipi : Tekli Okul SırasıProje Tamamlanma Süresi : 10 Gün Ayşe Nur Candan Bursa İçin Özel Olarak Üretilen Malzeme ve Koltuklar Kullanılmıştır.
Termin Süresi İçerisinde Malzeme Kalitesinden ve İçilik Kalitesinden Ödün Vermeden Tam Olarak ve Zamanında Teslim Gerçekleştirilmiştir. Aldekon Türkiye’de ve Dünya’da Yaptığı Projelerle Dünya Çapında Koltuk Üretimi Konusunda Lider Firma Konumundadır. Dünya Standartlarında Yıllık 300.000 Adet Stadyum Koltuğu, Tribün Koltuğu, Arena Koltuğu; Yıllık 200.000 Adet Konferans Koltuğu, Sinema ve Tiyatro Koltuğu Üretiyoruz.. Alev Almayan, Solmayan Gibi Özelliklerle Kalitesi Geliştirilmiş Koltuklar Üretiyoruz.
